Author Archives: admin

Porosia e Këshilltarit të grupimit politik CDU/CSU, Hans Joachim Falenski në Tiranë: “Cilësia e zgjedhjeve, kriter vlerësimi për hapjen e negociatave”

Këshilltari për politikë të jashtme i Grupit Parlamentar CDU/CSU në Bundestagun gjerman, z. Hans J. Falenski, mori pjesë sot në Seminarin “Zgjedhjet dhe pritshmëritë e Shqipërisë për integrim në BE”, organizuar nga Qendra Shqiptare për Qeverisje të Mirë – ACGG. Në prani të Drejtorit të Fondacionit Konrad Adenauer, z. Walter Glos, miku gjerman u bëri një panoramë të gjerë angazhimeve

Lexo më shumë

Reforma në drejtësi në ngërç

Situata e acaruar politike dhe klima e thellë mosbesuese mes mazhorancës dhe opozitës në Shqipëri kanë vënë në pikëpyetje procesin e zbatimit të Vettingut, si instrumenti kyç i reformës në drejtësi. Rreth dy vite më parë kur u lançua zyrtarisht nga Kuvendi i Shqipërisë procesi i reformës në drejtësi në panelet dhe tryezat e diskutimit me kastat e juristëve, konsitucionalistëve,

Lexo më shumë