[slideshow_deploy id=’287′]

Me 12 shkurt 2015, deputeti gjerman, z. Thorsten Frei, në përmbyllje të vizitës së tij dy ditore në Tiranë zhvilloi një takim me drejtorin e ACGG-së, z. Arben Çejku në zyrat e fondacionit “Konrad Adenauer”. Drejtori i Fondacionit, Dr. Thomas Schrapel prezantoi si dy partnerë të KAS-Albania, Qendrën Shqiptare për Qeverisje të Mirë dhe Institutin për Demokraci,Media dhe Kulturë.

Në këtë takim, z. Çejku falenderoi deputetin Frei për takimin dhe shfrytëzoi rastin për ta informuar për programin dhe aktivitetet që po zhvillon ACGG në dobi të promovimit të vlerave të demokracisë dhe Qeverisjes së Mirë. Ai tha se me mbështetjen e KAS-it, kjo qendër po ecën në drejtimin e duhur bashkëkohor si një think-tank i pavarur, duke mbledhur rreth vetes ekspertët më të mirë, që ofrojnë ide dhe praktika moderne të politikbërjes dhe qeverisjes.

Takimi ishte i frytshëm dhe shumë miqësor.